Client / Department of Education and Training
Location / Maroochydore, Queensland
Value / $4m
Services / Integrated Architecture, Structural and Civil Engineering

This expansion provides an additional four new flexible senior learning areas and associated staff resource facilities over two storeys, increasing the school’s built capacity from 1,442 students to 1,745.

The client brief called for a flexible design solution that allows for future expansion for a further four learning areas with the lowest initial capital cost. Our design solution creates a distinctive, contemporary addition to the fifty year old school campus to reflect and enhance reflecting the innovative changes in learning. Extensive covered landscape areas with multiple seating configuration suits clusters of students. The design actively reinforces the collaborative social interaction central to effective senior learning environments.

The development also includes construction of three basketball courts as well as covered linked access to the circulation spine of the school.

McVeigh worked closed with our subconsultants to deliver the design and documentation ahead of schedule and were recognised by out Client for the smooth delivery of the project.

 

About the Author